Николай Михайлов подписа договор с Левски до края на сезона. 30-годишният

...
Николай Михайлов подписа договор с Левски до края на сезона. 30-годишният
Коментари Харесай

Синът на Боби Михайлов подписа с Левски, вижте първите му думи

Николай Михайлов подписа контракт с Левски до края на сезона. 30-годишният вратар е младеж на " сините “, като има в кариерата си едвам 15 мача за клуба, само че две трофеи, Купа на България и Суперкупа на България.

Михайлов напусна " Герена " през лятото на 2007 година след трансфер в Ливърпул. Стражът натрупа опит през годините след интервали в Омония (Никозия), турския Мерсин, Верона, Твенте. Той е Футболист на България през 2011 година.

Ето какви бяха първите думи на вратаря след завръщането му в Левски:

" Благодаря на господин Русев и цялото управление на Левски. На няколко пъти се разясняваше моето завръщане, от третия път стана. Бързо се случиха нещата, усещам се благополучен и нямам самообладание да стартира да упражнявам с тима, с цел да оказа помощ с опита, който натрупах през последните години в чужбина ".

" Променил се е секторът, почитателите са си тук. Липсват оценките и купите, уповавам се да стиковаме добре нещата, с цел да сме покрай челното място и да се борим до последно за шампионската купа. Трябва да се концентрираме върху това. Имаме много добър тим и добър експерт. Имаме леки усложнения, само че нещата ще тръгнат нагоре ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР